εκτυπωτική μηχανη

Η εταιρεία μας…

Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη γενιά από το 1979, ειδικεύεται στις εκτυπώσεις με δεκαετίες εμπειρίας. Παρέχουμε υπηρεσίες offset εκτυπώσεων, ψηφιακών εκτυπώσεων, μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις και CNC κοπές, υιοθετώντας τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις για κορυφαία αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή χάρτινων σταντ και εκθεσιακών περιπτέρων, επιδιώκοντας την βέλτιστη αισθητική και λειτουργικότητα. Με τη συνέχεια της οικογενειακής παράδοσης, επενδύουμε σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Ο στόχος μας…

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες. Πρώτον, επικεντρωνόμαστε στην επικοινωνία, αναδεικνύοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Δεύτερον, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις σύγχρονες προκλήσεις. Τρίτον, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την εξατομίκευση κάθε project. Ενσωματώνουμε την προηγμένη τεχνολογία, αλλά η εξειδικευμένη γνώση της ομάδας μας είναι κλειδί. Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και η βαθιά κατανόηση του τομέα μας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσδιορίζοντας την πορεία προς την επιτυχία κάθε πελάτη.

ένα χρωματολόγιο

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα
περιφερειακά μηχανήματα και εργαλεία για την ολοκλήρωση της εργασία σας, όπως κατασκευή μεταλλικών ή ξύλινων τελάρων, θερμοκόλλησης ή ραψίματος μανικιών στα banner, προσθήκη μπουντουζιών κ.α.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ